Vill ha!

En gungstol kommer absolut ligga på min önskelista till födelsedagen


Fullt upp

Har fullt upp med packning, städning å en massa andra grejer inför flytten till helgen. Återkommer när jag får mer tid & ork.

*pussar*

En snabbis...

Slänger in lite bilder från förra helgen. Tyvärr blir det inte nå många eftersom min mobil inte ville samarbeta med mig å vi glömde vanliga kameran. Nåja, nån bild tog Peter i alla fall..... Ska uppdatera lite bättre när jag hinner å orkar, just nu är jag helt slut i huvudet eftersom Ellis för-kalas just har slutat. Att 7 barn kan orsaka så mycke oljud...


Här har vi just kommit in på hotellet, är helt färdig efter en runda på stan.


I receptionen på hotellet


Har fått skavsår :-(


Peter leker turist :-)


Less


"The River"

Våran utsikt när vi åt frukost

Flytten närmar sig med stormsteg

Jisses, insåg igår att det inte är länge kvar nu. Känns det finns 1000 saker att göra, men vet inte i villken ände man ska börja. Har packat i alla fall en ny omgång som jag tror att vi för upp på freda när vi för Ellis till farmor. Jag hoppas att jag inte har glömt att säga upp nått eller ringa om nått i alla fall, ska ta itu å kolla försäkringar när Peter kommer hem. Vägrar flytta in i huset utan försäkring, för med våran tur så brinner väl huset ner inom en vecka om vi inte har nån. Ska till banken den 26 juni å sen så är huset vårt!

Var förra veckan å hälsade på i skolan som Ellis ska börja. Hon verkade trivas å ville att vi skulle gå dit  igen redan nästa dag. Så det känns som om jag inte behöver oroa mig för det :-) Känns skönt med personal som man känner (och en del som man tom har haft själv på dagis/skola) och sen har jag ju jobbat lite där tidigare så jag vet hur det funkar å så.

Annars så var helgen ganska så lugn, Peter hade en massa att göra å jag hann läsa min bok å vila upp mig. Var egentligen tänkt att vi skulle komma hem redan på lördan, men när Peter var klar så var klockan så pass mycke så det känndes som ingen ide att börja åka hemåt. Gick då ingen större nöd på oss, var hos mamma å åt grillat till middag *gott* kollade "Robinsson" finalen å sen så sov vi där.

Till helgen blir det äntligen Stockholm & Springsteen. Ska bli sååå skönt att komma iväg bara vi två å få mysa. Känns som om det kan behövas, för sen blir det nog en intensiv månad tills flytten är avklarad. Var förresten på kontroll idag å bebis växer som den ska. Den är ganska vild av sig där inne, men storasyster brukar få den att lugna ner sig. Hon e så duktig Ellis, å ganska lustig åxå. Hon kommer ju oftast över till våran säng på natten, å nu har hon börjat bädda sin säng innan hon kommer. Då vill jag bara påminna er om att klockan då brukar vara runt två-tre på natten. När jag frågade henne varför hon gör det så svarade hon att det är lika att hon gör bort det på en gång så slipper jag tjata på henne :-) Snacka om att ligga steget före.....

Näe, om man skulle ta å röja upp i köket. Måste kika lite på vad ska man ska ha med sig till Stockholm å om nått ska tvättas. Ska in till stan i morgon å kolla på en kjol som jag har kikat på tidigare. Förresten så måste jag ju skicka ett GRATTIS till Freddy & Maria som äntligen fick sin pojke igår :-)

*pussar*


Bjuder på en bild av våran nya inredning, snyggt va? Syster som var här igår blev då i alla fall inspirerad, fast det kan ju bero på att hon åxå flyttar ganska så samtidigt som oss ;-)

RSS 2.0