Gjorde ni det??

Så, igår var det då dax för det omtalade "Earth Hour",  släckte ni? Jag glömde faktiskt helt bort det, hade en övertrött dotter som vi fick tjorva med en del innan hon kom i säng. Så när vi väl var klara å jag tittade på klockan så var den 21.29. Men kan meddela att mina grannar runt omkring var duktiga i alla fall :-)

Annars å har vi haft en lugn å skön helg. Ellis var på kalas hos kompisen å undertiden passade vi på att slänga ut mattorna å dammsuga å skura. Var skönt att få det bortgjort. Fick besök från byn åxå, alltid lika trevligt :-) Lagade köttfärsbiffar med fetaost igår, men jag vet inte.... dom smakade kanske lite för vilt eller nått, eller så är jag bara känslig. Mådde sådär halvdåligt efter middan, å några timmar senare låg jag med huvudet i hinken. Kan lugna er med att det varken var matförgiftning eller magsjuka...utan helt vanlig graviditetsillamående så jag e inte smittsam i alla fall :-)

Var i fredags å lämnade in papprerna för uppsägning så nu e det som verklighet. Förhoppningsvis så skriver vi på köpekontraktet när vi åker upp till påsk. Inflyttning runt den 1 Juli.

I veckan blir det lugnt. Tandläkaren på tisdag tror jag att det var, hoppas det går bättre än sist. Skulle behöva baka lite åxå, får se om jag ids å har ork.

Nä, nu får det räcka för den här gången.

*pussar*

Jaha...

....i fredags blev det då klart att vi får köpa huset som vi har lagt bud på :-) Så nu blir det att säga upp lägenheten, börja rensa å packa.

Nä, nu ska jag ta å äta lite frukost å sen ska nog jag å Ellis gå ut en stund :-)

*pussar*

Kunde inte låta bli...

Passerar ju Sushibar när jag ska till å från bilskolan, å idag kunde jag inte låta bli att ta med lunch därifrån. Var såååå gott :-) Nu ska jag slappa lite i soffan å läsa en stund innan jag ska hämta Ellis från dagis, sen blir det nog att vara ute i solen ett tag. 

                                                                                                                             


Jäkla hormoner....

När jag väntade å sen fick Ellis så var jag superkänslig, kunde ju knappt titta på "Extreme homemakeover" utan att storlipa. Å nu e jag igång igen..... har följt en blogg en längre tid om en liten kille på 4 år som föddes med hjärtfel samt lite andra "skavanker". Bloggen skrivs av hans pappa å är helt underbar. Gå in å kika vettja!!! Heja Abbe
Senaste inlägget "Det första fyra" är såå fint :-)

Annars är då allt som vanligt. Äntligen har solen å värmen kommit, är bara att hålla tummarna för att det håller i sig till helgen. Åker nämligen upp til byn, å är sugen på skoterutflykt å grillning :-)

Har börjat på "Millenium" böckerna. Läste "Män som hatar kvinnor" i helgen å började med "Flickan som lekte med elden" igår. Dom är jättebra, så jag är ganska osocial just nu. Blir nästan manisk på att läsa när det är en bok som jag tycker om.

Näe, nu är jag helt slut. Ska göra lite te å sen slappa i soffan en stund innan jag kryper under täcket å fortsätter på boken.
*pussar*

För er som saknar mig....

...så kan jag meddela att jag är uppe hos pappa å har sportlov. Kommer att bege mig till Pajala och mamma på torsda/freda..kommer till stan under helgen nån gång. Mest troligt på sönda.

Nås som vanligt på mobil :-)

*pussar*

RSS 2.0