En dagens

Dagens citat:
"Det är inte det att jag är rädd för att dö, jag vill bara inte vara där när det händer"
Petter till Långben

Upp till byn

Nu åker vi upp till byn, kan hända att jag slänger in ett inlägg där. Men om inte annat så får ni ha det så bra i helgen, å så håller vi tummarna för mycke sol och värme :-)


Ny design

Tack söta Maria för den nya designen :-)


Nu äntligen!

Nu äntligen kan jag bjuda på dom första magbilderna, visst har jag fin min på första? :-)

Nä, nu ska jag börja med middagen. Blir tacos idag, köpte vattenmelon & ananas till efterrätt :-) Håller tummarna för sol i morgon, har lovat Ellis en cykeltur till ankdammen inne i stan. Sen blir det nog att grilla till middag.

*pussar*

Jag kommer ju sakna Lule!

Kom just hem från en promenad med Ellis. Vi promenerade runt å vid vattnet här på porsön, eftersom min rygg inte är riktigt återställd sen i torsdags då jag städade så blev det att gå väääldigt sakta. Nåja, var härligt i alla fall fast alla krämpor, bara det att solen skiner gör ju en glad :-) Insåg i alla fall under promenaden att jag kommer ju att sakna att bo i Luleå. Inte själva stan med shopping å sånt som en del har undrat hur jag kommer att klara mig utan. Utan mer alla dom jag känner å umgås med (nog för att jag har varit ganska så osocial på senaste, men ändå), gångvägarna å dom olika valmöjligheterna på promenadrundor. Ja, sånt. Sen så klart utbudet på all mat, å fika ställen :-)

Annars så har helgen varit bra, syster med döttrar kom förbi på fredan å hälsade på. Sen följde jag å Ellis med dom ut till Storheden å veckohandlade. Hem å lagade middag, för att sen åka ut till Hertsön å fira systers sambo Magnus. Fick äntligen min efterlängtade smörgåstårta som jag har varit så sugen på i flera veckor :-)  Åkte förbi "Hemmakväll" å hyrde film, Ellis fick åxå hyra 2 st. Bestämde att hon fick se den ena i sängen när hon skulle sova, kan säga att jag har aldrig varit med om lättare läggning :-)

Lördan bjöd på tråkigt väder, så vi packade in oss i bilen å åkte till Överkalix å hälsade på Freddy, Maria & Moa som var i stugan. Tjejerna fick leka av sig både ute å inne, vi satt mest å surrade. Blev bjudna på hamburgare å strips till sen lunch. Kom väl hem strax före Robinsson. Söndagen var ganska så händelselös, var allmänt seg. Plockade å städade lite, pappa kom förbi en snabbis, älskling åkte å jobbade, kollade "Australia" som jag hade hyrt.

Grattis förresten till min Älskling som fyller år idag, lite trist att han e i G-vaare å jobbar. Ellis har lovat honom en tårta till på torsda, så vi får väl se vad vi svänger ihop :-)

Nä, nu ska jag ut i solen. Ellis påpekade just att man ska faktiskt sitta ute å sola när det är soligt ute!

*pussar*

p.s. fast jag har börjat längta tills vi flyttar in i huset, har en massa ideer på hur jag vill ha tapeter m.m. Har riktigt börjat klia i fingrarna på att få börja måla å stå i :-)

Utebliven magbild, helgen i stora drag & städning

Jag vet att jag har lovat en bild på magen, men har upptäckt att det inte är det lättaste att fota den själv. Så ni får snällt vänta tills sambon kommer hem och kan agera fotograf eller helt enkelt stämma träff med mig live :-)

Helgen har bjudit på en massa sol, god mat och nöjd dotter. Valborg firades uppe på backen i K-vaara, på fredan kom syster med familj åxå till byn så det blev att sova hos mamma resten av helgen. Lördagen började med en tripp till Finland där det det inhandlades en massa (o)nyttigheter :-) Sen packade vi ner en massa mat och for till en grillplats i närheten av mamma. Där grillade vi korv, stekte hamburgare & plättar. När vi till slut hade ätit våran lunch var klockan nästan tre :-) Kvällen bestod av utebastu, grekisk pyttipanna till middag och "Robinsson".  Som sagt så har det varit en riktigt skön helg :-)

Idag så är det mulet, lite småkallt å trist ute så jag ska passa på å städa här hemma medans Ellis är på dagis.

*pussar*


RSS 2.0