Ännu en vecka som gått

Ååå, vad jag längtar till helgen. Blir att åka till Lule på freda å shoppa lite, klippa håret å träffa en å annan syster :-) Sen vidare till Pite på lördan å ta in på havsbadet, vi är 4 familjer från byn som ska dit :-) Ska äta gott, mysa å så ska dom bada. Jag å Astrid hoppar över badet, ska ta å fota lite när dom andra badar å så kanske vi tar en promenad.

Annars är allt som vanligt, dagarna går så fort så det känns som att man inte alls hinner med det man har tänkt göra. Tänk att det snart är 1:a advent... är sugen på att dra fram julpyntet men det får vänta i alla fall en vecka till. Ska försöka beta av så mycke som möjligt av julklappslistan nu i helgen, skulle vara skönt att få det mesta bortgjort.

Har hantverkare i huset idag. Dom håller på att installera fjärrvärme, ska bli skönt när man slipper elda. Enda som jag inte gillar att dom har oftast en massa frågor som jag aldrig har nån aning om, så det blir alltid en massa samtal till Peter.

Nä, nu ska jag ta å förbereda lite till middan, mamma & Åke kommer hit å äter. Behöver nämligen dom som barnvakt idag, ska iväg på föräldramöte.

På begäran av lillasyster så kommer det lite nya foton på prinsessorna :-)Storasyster & lillasyster
*pussar*


Så sööt :-)

Råkade snubbla över den här på nätet, eftersom det är Hello Kitty som Ellis gillar just nu så blev hon väldigt förtjust i den. Men det kommer att dröja ännu några år innan hon får en egen mobil :-) Är ju nästan så att man skulle vilja ha en själv ;-)


7 veckor!

Idag blir lillskruttan 7 veckor, jisses vad tiden går fort!Har äntligen fått en systemkamera, så nu ska jag bara lära mig den :-)

Fast Astrid tyckte att blixten var lite väl stark ;-)


Nä, ska passa på å pyssla lite nu när hon sover.

Blir förresten ev Luleå 20-21/11

*pussar*


Dålig på att uppdatera, jag vet...

Sorry för dålig uppdatering, men jag fattar inte vart veckorna tar vägen. Tänk att Astrid blir 6 veckor i morgon :-) Dagarna går så fort, hinner knappt med. Nu är det i alla fall dax att skärpa sig å börja jobba för att få bort graviditetskilona. Är några kilon kvar innan man kommer i en del kläder. Är sugen på att ta en tur till Lule för lite shopping å umgänge. Allt för längesen som jag har sett en del sötisar, saknar ju er :-) Får kika lite på när jag kan komma iväg.

Annars så rullar livet på som vanligt. Ellis har haft höstlov förra veckan, har faktiskt bara tagit det lugnt. Var till G-vaare på torsdan för ett besök hos ögondoktorn för Ellis. Gick bra å vi kommer att bli kallade om ca 6 mån igen.

Har äntligen fotat lite här i huset, å idag bjuder jag på bilder från vårat & Ellis sovrum
 
 

Ellas sovalkovHar inte bestämt mig riktigt än för villka tavlor som ska upp här

Astrids säng

Nu vaknade visst lillskruttan, då är det nog dax för mat strax. Idag blir det nog att spendera lite tid nere i tvättstugan, tvättkorgen börjar bli överfull. Sen promenad, handla å hämta Ellis från skolan. Jisses, känner ju mig som värsta hemmafrun :-)

Trötta prinsessor

*pussar*


RSS 2.0