Rättelse

Även fast det här på sidan visar att beräknat datum för bebis att komma är idag, så är det på måndag (den 21:a) som jag är beräknad. Kom på att jag aldrig ändrade datumet efter ultraljudet. Men än har jag i alla fall inga känningar på att den är på väg :-)

Igår så hade jag å Ellis riktig tjejmys-kväll. Kändes som att det behövdes för oss båda, har varit en massa tjafs å tjorv så det var skönt att bara mysa å umgås vi två. Lite kvalitetstid innan bebis kommer....

Nä, nu ska jag å Ellis äta lite frukost å sen får vi se vad vi hittar på idag...

*pussar*


Renovering

Så här ser då vårat vardagsrum ut just nu, å lär väl göra det tills Peters jobbvecka är slut. Nåja, man lär väl överleva det, men det blir skönt när den nya tapeten är på plats å man kan ställa iordning allt igen :-)

Annars är allt som vanligt, en vecka kvar tills beräknat datum. Fast det hade ju inte varit hela världen om h*n skulle bestämma sig för att komma lite tidigare ;-) I onsdags låg jag å hade lite förvärkar, så Peter började undra om vi skulle åka in eller vad. Men det gick över efter 3 timmar. Å dan därpå kände jag då inget av det, utan var på IKEA å shoppade :-)

Nu ska jag ta ut sockerkakan ur ugnen å kolla så att Ellis har packat badkläderna för idrotten i morgon. Hon trivs jättebra i skolan förresten, enda jobbiga är att stiga upp på morgonen. Å så frukosten förståss som vi får kämpa med varje morgon, hon e verkligen ingen morgonmänniska :-)

*pussar*


Ordinerad vila

Har blivit ordinerad vila i helgen eftersom jag hade högt blodtryck idag på kontrollen. Ska tebax på månda för koll igen. Bebis ligger dessutom helt fixerad nu å tydligen så långt ner den kan komma, inte konstigt då att fogarna krånglar för mig :-( Är skönt att det inte är så länge kvar i alla fall, fast bara för det så går jag väl 2 veckor över eller nått.

Här kommer äntligen en bild på vårat hus (lånade den av Maria)Ska ta å fota lite här inne åxå, vi planerar att tapetsera om i vardagsrummet nästa vecka så då får ni se lite före/efter bilder :-)

Nä, nu måste jag lägga mig är helt färdig.

*pussar*

RSS 2.0