Nya köksmöbler å nyfunnen vän :-)

Så äntligen kom våra nya köksmöbler, är sååå nöjd å tack mamma för hjälpen att montera ihop bordet :-)

Har faktiskt tänkt uppdatera flera dagar nu, men jag har varit supertrött. Astrid har nämligen fortsatt med sina sena nätter eller tidiga mornar. Natten mot onsdan vaknade hon strax efter 2 å somnade igen vid halv 9, fattar inte ens hur hon orkade vara vaken så länge. I morse/natt steg vi upp halv 4, i vanliga fall så brukar jag gå å lägga mig så fort Astrid har somnat å Ellis har kommit iväg till skolan. Men idag var det luciamorgon, så tuppluren uteblev. Men det var ett jättefint å mysigt luciatåg :-)

Astrid hittade en ny kompis idag... ;-)


Hmm, vad är det för en filur?


Ser bekant ut, kanske man kan busa med henne?

Söt var hon i alla fall :-)

Ellis sover hos farmor i natt å Pekka jobbar till på sönda (sen går han på julledighet). Nu har Astrid somnat så jag ska åxå passa på å krypa under täcket. Håller tummarna för att natten går utan strul....

*pussar*


Helgen

Igår blev det en roadtripp med familjen. Först var vi till Kuiva och firade William som har fyllt 6-år, sen vidare till Svanstein å systersonen Miltons dop. Vet inte vad Astrid fick för sig sen när vi kom hem, hon sov en stund i vagnen men sen var vi vakna till 4.10. Jisses, vad trött jag var. Steg upp igen kl 7 kollade julkalendern med Ellis, gav frukost å fick i väg henne till skolan. Ni kan säkert gissa vad jag gjorde sen... känns som om jag har sovit bort hela dan, å bara varit allmänt seg. Får hålla tummarna för att vi får sova i natt :-)

Nu ligger hon å kvällsgymmar, snart dax för pyjamas å sen förhoppningsvis sängen. Annars så har helgen varit riktigt skön, på fredan hade vi lite folk här å sen for Ellis till farmor å sov. Hade hoppats på sovmorgon på lördan, men Astrid tyckte annat. Lite ärenden på byn, pyssel hemma å sen ett besök hos svärfar med familj. 

Börjar riktigt se framemot julen nu, på fredag är det luciamorgon på skolan det är riktigt fredagsmyys på hög nivå :-) Fast börjar känna mig lite halvt om halvt stressad samtidigt eftersom vi knappt har nån klapp klar ännu. Får nog ta tag i det till helgen. 

Nä, nu ska jag hänga upp tvätten å sen blir det att krypa under täcket. 

 

Systersonen Alex


Nydöpt Milton med mamma, pappa & storasyster

Astrid & Morfar

Kusinerna

Jag & Astrid


Kvällspass

Storasyster har somnat för längesen, så jag å Astrid ligger å pratar lite medans hon tar ett kvällspass i gymmet

 


RSS 2.0